Teljesítménytúrák

XXIX. Balaton Maraton 200km

és
IX. Balaton Maraton Szabadon 200km

200 km-es teljesítménytúra, azoknak akik saját határaikat keresik.

Nevezés

XI. Balaton Maraton Mini 143km (+21km)

és
XI. Balaton Maraton Mini Szabadon 143km(+21km)

143 km-es teljesítménytúra, azoknak akik saját határaikat keresik.

Nevezés

Túra

XX. MOMENTS Tihany Túra 76km

76 km-es teljesítmény túra, mindenkinek aki csak túrázna egy jót.

Nevezés

Vezetett túrák

XX. Panoráma Túra 25km; 40km

25 és 40 km-es családi kirándulás, hogy a legkisebbek is tekerhessenek.

Nevezés

TdP 2015

feltöltés alatt

I. Balaton Maraton + Mini

kiírás


1. A rendezvény célja:

A turisztikai előszezon sportprogrammal való bővítése. Siófok, a Balaton és a kerékpáros sport népszerűsítése, kellemes időtöltés biztosítása.
Mindazon kerékpárosoknak lehetőséget biztosítani a Balaton melletti kerékpározásra szervezett keretek között, akik a Balaton Maraton + 206 km-es távját még nem merik bevállalni, de 162 km-t 15 órás szintidő alatt vállalni tudják.


2. A rendezvény helye, ideje:

Siófok, Somogy, Zala, Veszprém, Fejér megye területén

ideje:

2015. június 6. (szombat)

3. A rendezvény résztvevői:

Azok a női és férfi résztvevők, akik 2015. június 6-áig a 14. életévüket betöltötték, a fizetési határidőig a nevezési díjat befizették és aláírásukkal igazolják, hogy a részvételi feltételeket elfogadták!

4. Rendező:

Somogy Megyei Kerékpáros Szövetség
7400 Kaposvár, Csokonai u. 3.,
levelezési cím: 8600 Siófok, Koch R. u. 27/B.
e-mail: info/kukac/tourdepelso.hu

Balaton Team Szabadidő és Sportrendezvény-szervező Egyesület
8600 Siófok, Koch R u. 27/B.

Prohászka Attila sportrendezvény-szervező, főrendező,
elnö
k, Balaton Team,
elnök, SMKSZ


5. Program:

2015. június 4.:

14:00 - 20:00 h; helyszíni nevezés; előnevezettek: regisztráció; rajtcsomag átvétele: rajtszámok, időben megrendelt mez. A kerékpárok műszaki ellenőrzése:Kérjük, hogy a bringáddal gyere a regisztrációhoz!
Siófok, Fő tér 2. - Kálmán Imre Kulturális Központ épülete (a volt városi könyvtárban), a Víztoronytól délre 70 m-re  klikk ide

2015. június 5.:

10:00 - 23:00 h; helyszíni nevezés; előnevezettek: regisztráció; rajtcsomag átvétele: rajtszámok, időben megrendelt mez. A kerékpárok műszaki ellenőrzése:Kérjük, hogy a bringáddal gyere a regisztrációhoz!
Siófok, Fő tér 2. - Kálmán Imre Kulturális Központ épülete (a volt városi könyvtárban), a Víztoronytól délre 70 m-re  klikk ide

2015. június 6.:

Rajt: 06:00 h

Táv: 150 + 12 km, a Balaton körül.

útvonal a Balaton körül:
Kerékpárbarát útvonalon és kerékpárúton


Szintidő:
15 óra


A célba érést követően a rendezvénysátorban a rajtszámmal meleg ételt kapsz 22 h-ig.

A Balaton Maraton (klasszikus) szintideje lejártát követően sorsolásra kerül sor. A Balaton Maraton + résztvevőinek a kihúzott ajándékait félre tesszük és a beérkezést követően vehetik át a szerencsések.
A sorsoláson a regisztrációnál kapott és az urnába bedobott sorjegyek vesznek részt!
Az kisorsolt ajándékokat csak rajtszámmal lehet átvenni!

6. A helyezések eldöntése:

Mindenki nyertes, aki a 162 km-es távot teljesíti!
Időmérés NINCS!


7. Díjazás, ajándékok:

Díjazás NINCS!

Ajándékok: ...

előnevezőknek: ...

A megrendelt névre szóló kerékpáros mez (máj 10-éig leadott nevezők a helyszínen megkapják, máj. 11-22. között előnevezők és a helyszíni nevezők (máj. 23 - június 5. 23 h-ig) - akik megrendelik - utólag postán kapják meg - csomagolási és postaköltséget felszámítunk! Az utángyártott mezek elkészülési határideje akár 2 hónapot is igénybe vehet. Kérjük, hogy olyan címet adjanak meg a postázáshoz, ill. telefonszámot, melyen munkaidőben is elérhetőek a futárszolgálattól!)

8. Nevezés:

várhatóan 2015. március 1-jétől

online nevezéssel a www.tourdepelso.hu honlapon, a kitöltött nevezési lap "elküldésével",
a nevezési díj befizetésével:

- bankkártyás fizetéssel a PayPal rendszerén keresztül online a nevezési lapról közvetlenül vagy
- átutalással vagy
- banki befizetéssel vagy

- postai pénzfeladással, rózsaszín csekken.

Átutalásnál, banki befizetésnél, PayPal-ös bankkártyás fizetés esetén, a nevezésnél, az átutaló nevét, címét, és - jogi személy esetén - adószámát kell megadni!

Előnevezés:

2015. március 1-jétől május 22-éig (péntek).

Május 23-átől tovább lehet nevezni online módon, de az már helyszíni nevezésnek minősül és a helyszínen lehet csak kifizetni a nevezési díjat.

Ha véletlenül nem kapnád meg az ellenőrző e-mailt a nevezésed után, a rajtszámodat a nevezési listában a "regisztrált nevezés" alatt megtalálod.
Amennyiben a nevezési listában sem találod a neved és rajtszámod, akkor sajnos nem sikerült az online nevezésed!
Érdeklődj az info/kukac/tourdepelso.hu e-mail címen mielőtt újra neveznél!

A nevezés "elküldése" előtt ellenőrizd az e-mail címedet!

Amennyiben befizetted a nevezési díjat és meg is érkezett a számlaszámunkra egy héten belül felkerülsz a "benevezettek" közé.

Adatmódosítási kérelem: feltételei a 10. pontban találhatók info/kukac/tourdepelso.hu

Helyszíni nevezés:

2015. június 4. (csütörtök) 14 h - 20 h-ig Siófok, Fő tér 2. - Kálmán Imre Kulturális Központ épülete (a volt városi könyvtárban), a Víztoronytól délre 70 m-re  klikk ide
2015. június 5. (péntek) 10 h - 23 h-ig Siófok, Fő tér 2. - Kálmán Imre Kulturális Központ épülete (a volt városi könyvtárban), a Víztoronytól délre 70 m-re  klikk ide

9. Nevezési díj:

Helyszíni nevezési díj: 4.500,- Ft/fő június 4. - június 5. (május 23-ától online nevezést leadók, a nevezési díjat 3.500,- Ft-ot)  a helyszíni regisztrációnál fizethetik ki.

előnevezési díj: 2.500,- Ft/fő május 22-éig

Az előnevezési díj tartalmazza a/az:

- indulás jogát,
- lehetőséget a névre szóló*, emblémázott kerékpáros mez megvásárlására május 10-éig 7.500,- Ft,
május 11- június 5-e között 7.500,- Ft + csomagolás és szállítási díj**

- névre szóló rajtszámot az előnevezőknek (2015. május 24-éig)
- ingyenes kompátkelést,
- szervizkocsit (Tihanyig),
- frissítést (négy helyszínen),
- meleg étkezést (a célban) 21 h-tól,
- orvosi ügyeletet a túrán és a célban 21:30 h-ig,
- sorsjegyet (  a sorsoláson a Balaton Maraton + résztvevőinek rajtszámával kihúzott ajándékokat félre tesszük és 21 h után a színpadnál átvehetők.
- 50% kedvezménnyel (egyszeri alkalommal, a rajtszám bemutatásával) látogatható: Galerius Fürdő (a személyazonosság igazolásával) 2014. dec. 31-éig
- 20% kedvezménnyel (egyszeri alkalommal, a rajtszám bemutatásával) látogatható: Zamárdi Kalandpark május 29-én délután, 30-án és június 1-jén (egyszeri alkalommal, a rajtszám bemutatásával, "érvénytelenítésével") Az időpont egyeztetés ajánlott!


* Az április 30-áig benevezettek (akik május 5-éig be is fizették a nevezési díjat) egyedi, emblémázott, névre szóló kerékpáros mezt rendelhetnek!
A május 10-éig nevezők - amennyiben a kiírás szerinti határidőig (5 munkanapon belül) átutalták a nevezési díjat - a helyszínen megkapják a mezt.
**A május 10-e után (máj. 11-étől) nevezők által megrendelt kerékpáros mezt csak utólagosan garantáljuk. (Kérjük, hogy az online-, ill. a helyszíni nevezésnél az e-mail cím mellett a telefonszámot is, és olyan postai címet adjanak meg, amelyen a futárszolgálat munkaidőben is elérheti önöket!) Részükre - a megadott címre - postán vagy G4S futárszolgálattal küldjük el a megrendelt kerékpáros mezt! A csomagolási és szállítási díjat felszámítjuk, mely összegét és a fizetés módját a legyártást követően a honlap hírek rovatában teszünk közzé! A május 11-étől rendelt mezek utólagos legyártása akár kettő hónapot is igénybe vehet!

Bankkártyás fizetés:

PayPal-ön keresztül az online nevezésnél kiválasztva.

A nevezésnél, az átutaló nevét, címét, és - jogi személy esetén - adószámát kell megadni!

Banki átutalás vagy befizetés:

Balaton Team Szabadidő és Sportrendezvény-szervező Egyesület (Balaton Team)
K&H Bank 10403923-50526570-52851001

A nevezésnél, az átutaló nevét, címét, és - jogi személy esetén - adószámát kell megadni!

Postai pénzfeladás rózsaszín csekken:

Balaton Team Szabadidő és Sportrendezvény-szervező Egyesület - 8600 Siófok, Koch R. u. 27/B.

Postán NE FIZESS be bankszámlaszámra, mert ellenőrizhetetlen a feladó személye és több mint 1 hónap a pénzösszeg megérkezése!

Figyelem!
A Nevezési díjat a nevezés "elküldését" követő 5 munkanapon belül kell kifizetni, átutalni! Március 1-je és május 22-e között benevezettek, amint elérik a következő díjfizetési határidő + 5 munkanapot és nem fizették még be a nevezésükkor érvényes nevezési díjat, kötelesek a fizetés teljesítésekor éppen aktuális előnevezési időszak rájuk vonatkozó díját befizetni vagy május 23-a után a helyszínen a helyszíni nevezési díjat téríteni!
Névre szóló kerékpáros mezt* csak abban az esetben biztosítunk, ha legkésőbb április 30-áig neveztek és - az előbbi feltételek mellet - legkésőbb május 5-éig be is fizették a nevezési díjat!

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy az előnevezés befizetése, a nevezés elküldését követő 5 munkanap, de az utolsó napja - május 20-22-a közötti nevezéseknél - május 25-a hétfő!

A befizetés tényét igazoló dokumentum
- postai csekk vagy banki befizetés eredeti,
- banki átutalás bizonylatának vagy online bankkártyás fizetésnél a fizetést igazoló PayPal e-mail kinyomtatott másolatát a helyszínen a regisztrációnál kérésre be kell mutatni, ne felejtsd otthon!


A számlát, a nevező részére állítjuk ki, ha nem jelöli be a nevezéskor, hogy más névre és címre kérik s számlát!

Átutalásnál, banki befizetésnél, Pay-Pal-ös bankkártyás fizetés esetén, a nevezésnél, az átutaló nevét, címét, és - jogi személy esetén - adószámát kell megadni!

Csapat-nevezés esetén egyszeri utalással vagy postai befizetéssel, egy összegben kell a nevezési díjat eljuttatni a megadott számlaszámra vagy postai címre!

Postai (rózsaszínű csekk) pénzfeladáskor a számlát a kért névre, címre (egyesület, cég, biztosító, stb...) ki tudjuk állítani! Írd be a közlemény rovatba a rajtszám/ok vagy "ID" szám után!

10. Egyéb:

- adatmódosítás nevezés után

- Minden nevezés utáni változtatás, adatmódosítási kérelem (név, cím, mez-felirat (április 30-áig), átnevezés másik távra**, stb...) - teljesítés esetén - 1.000,- Ft + díjazásba kerül rajtszámonként!
A kérést a nevezéssel azonos saját e-mail címről kell kezdeményezni és az info/kukac/tourdepelso.hu e-mail címre kell küldeni, csak ebben az esetben tudjuk teljesíteni az adatmódosítást!
Az adatmódosítás összegét a helyszínen a rajtcsomag átvétele előtt kell kiegyenlíteni!
**Másik távra történő átnevezés esetén, ha a "régi" nevezési díj még nincs kiegyenlítve, akkor új nevezést indítson és az új nevezéshez tartozó nevezési díj összegét kell befizetni, és a nevezéssel azonos saját e-mail címről egy törlés kérő levelet kell küldeni a régi távra vonatkozóan - névvel és a törlendő rajtszámmal együtt!
Ha az átnevezést kérő résztvevő az eredeti nevezésben kért mezt, azt kötelezően kérnie kell az új nevezésnél is, akkor is, ha az új távnál csak választható tételként szerepelt!

Felhívjuk az esetleges adatmódosítási díj elkerülése miatt 2x, 3x vagy többször benevező figyelmét, hogy a téves, rossz nevezések miatt történő (esetleges gyártási költségből származó) többletköltséget szintén ki kell fizetnie a regisztrációnál, amennyiben nem kérte a "rossz" nevezések törlését! 

- A rendezvényen minden résztvevő a rendezők által biztosított rajtszámmal indul.

- A kerékpáros maratonin mindenki saját felelősségére indulhat, a versenykiírás és közlekedési szabályok -KRESZ- betartása mellett.

- A rendezvényen bukósisak viselése AJÁNLOTT!

- A rendezvényen olyan kerékpárral, melynek kormányán kormányrátét (könyöklő, triatlonkormány) van, elindulni TILOS!
- Aki a rajthelyre kormányrátéttel próbál beállni azt a rendezőség nem engedi elindulni.


- Az esetleges balesetekért és a versenykiírás be nem tartásából bekövetkező, ill. egészségügyi okokból bekövetkezett balesetekért és sérülésekért a rendező semmiféle felelősséget nem vállal, kártérítésre nem kötelezhető.

- A rendezvényen minden résztvevő köteles a rendező által biztosított reklámanyagot a felszerelésén, kerékpáron, ... stb elhelyezni. - Aki ennek nem tesz eleget, először figyelmeztetésben részesül, majd további vétség esetén a vétkes résztvevőt/-ket a maratonból kizárják!

----------------------------------------------------------------

A résztvevő nyilatkozata:

- Az online nevezés regisztrációs adatlapjának kitöltése önkéntes adatközlés. Hozzájárulok, hogy a nevezési lapon szereplő adataimat a rendező az esemény adatbázisában nyilvántartsa, az MKSZSZ (Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség) és a főtámogatók részére átadja. Az MKSZSZ tagjai között regisztráljon. Az adatokat a rendező, az MKSZSZ és a támogatók kizárólag saját részükre használhatják fel.
- A rendezvényen készülő film és képanyagaiban, elektronikus és nyomtatott sajtóban valamint ezek reklámcélú felhasználásában szerepelhetek, ezért ellenszolgáltatást nem kérek.
- A Maratonon a saját felelősségemre veszek részt.
- Egészségesen és fizikailag felkészülten állok rajthoz.
- Szükség esetén az orvosi vizsgálatba beleegyezem, az orvos utasításait elfogadom.
- Ha a fenti okokra vagy a kiírásban szereplő rendelkezések megszegésére visszavezethető vagy versenybaleset esetén bármilyen károsodás ér, illetve távolmaradásom esetén a rendezők felé követeléssel nem élek.

- A kiírás rendelkezéseit - különös tekintettel a 10. pontra - ismerem és betartom!

Az online nevezés "elküldésével" a nyilatkozat tartalmát magamra nézve kötelező érvényűnek fogadom el!

----------------------------------------------------------------

- A rendezvény a jelen kiírás szabályai szerint kerül lebonyolításra.

- A résztvevő legkésőbb fél órával az utolsó indulási idő előtt a regisztrációnál köteles megjelenni, a papíralapú "résztvevő nyilatkozata" lapot köteles aláírni mellyel igazolja, hogy a részvételi feltételeket ismeri, saját maga számára azt kötelezőnek tekinti és betartja, ill. társaival is betartatja!

A regisztráció június 6-án 23 h-kor lezárul!

Frissítés:

Frissíteni csak a frissítőpontokon megállás után lehetséges! A frissítőpontokat csak a felvezető megérkezésétől lehet igénybe venni!

- Fonyód kb.: 43 km-nél,
- Keszthely előtt Fenékpusztán, a 400 Éves Vámház parkolója 72 km-nél (kerékpárútról vissza kell fordulni 150 m-t),
- Badacsony - a MOL Bringapontnál kb.: 100 km-nél,
- Balatonfüred - a MOL Bringapontnál kb.: 140 km-nél, 
- Balatonalmádi a MOL Bringapontnál kb.: 160 km-nél

- A benevezett résztvevő a kiírás rendelkezéseit elfogadja és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti, a Balaton Maraton regisztrációjánál ezt aláírásával elismeri!

Eredményes felkészülést és részvételt kívánunk!

A rendezőség a program megváltoztatásának jogát fenntartja!

 

Buy Sneakers | Nike Air Force 1 Low UV Reactive Swoosh - DA8301-101